Článek pro všechny, kteří se chystají mě navštívit

Sdílejte:

Pro koho jsou moje služby vhodné?

Jsou vhodné pro všechny, kteří si přečtou slova níže a stále zůstanou u odpovědi ANO. Ano, chci změnu. Není to snadné, ale je to možné. A rozhodně to stojí za to.

Like-geae36eb77_1280

A proto… chci spolupracovat s lidmi, kteří chtějí pracovat na zlepšení kvality života.

S lidmi, kteří si uvědomují, že jen oni sami jsou toho schopni. Ať už jde o zdraví jako takové nebo psychickou pohodu.

Chci pracovat s těmi co si uvědomují, že převzít zodpovědnost za svůj život je alfou omegou život prožít, a ne ho přežít.

Stav přežití je úplně jiná kvalita života. Je to stav, kdy jedu na módu od někud někam. Z práce do práce, 5 dní čekám na víkend, na dovolenou, nadávám, že nemám čas či peníze a prostě zůstávám v roli oběti, která má pocit že….na něco nemá právo, že mu druzí toto právo berou, že si to nemůže dovolit, nemá energii, prostě žije na autopilota, bez uvědomění si čehokoliv, co mu jeho stav způsobuje a bez hledání způsobů jak to změnit.

Stav prožívání je o plnění si svých osobní niterní potřeb, snů, kdy si mohu dovolit vše, co cítím. Ve svobodě to nejen žít, ale i vyjadřovat. Mohu si to dovolit a jsem s tím v souladu. I kdyby to bylo třeba se zastavit a jen tak poslouchat šumějící potůček či obdivovat strom pouze pro jeho existenci. Nebo si vytvořit prostor pro sebe bez pocitů výčitek a sebeobviňování, že nemůžu být přece sobec a myslet jen na sebe.

Sama jsem byla dlouhé roky v zajeti mysli a přesvědčení, že něco nemohu. Že nemám jinou možnost než prožívat stav nemoci. Neznala jsem to, že mohu být zdravá. Moje nastavení znalo jen nemoc a programy co vedli pouze k nemoci. Když už jsem byla na úrovni skončit se životem, tak se něco ve mně změnilo ( co to bylo a odkud to přišlo nevím) a já se chtěla uzdravit. Ale nevěděla jsem jak. A v té době jsem začala hledat způsoby a ptát se PROČ. Ptala jsem se sama sebe, proč jsem nemocná, proč se mi to děje, proč zrovna já, proč mě nemá ráda moje máma ( můj pocit), …takové byly mé myšlenkové pochody a postupně na ně přicházely odpovědi. Ale nejprve musí přijít otázka, aby přišla odpověď. Navštěvovala jsem různé semináře a terapie, které už v té době před 10 lety nebyly levné a stále víc a víc si uvědomuji, že to byly nejlépe investované peníze, protože jsem zdravá a teprve teď mohu žít SVŮJ život. Opravdu ten svůj osobní. Ne ten, který mi vnutila výchova či situace, které jsem zažila.

Je stále co objevovat, a i moje další vzdělávaní je o opravdu velkých investicích, ale dělám to, co mě baví, a to je za mě ten jediný smysl života. Užívat si ho. 

Nebo na co budete myslet ve stáří či na té smrtelné posteli. Ano jednou tam budeme ležet všichni. Ten, kdo věří, že smrtí život nekončí, tak ten to může vnímat jinak, ale i tak kdo ví, co je po životě? 

Tak se zkuste zastavit a navnímat si, zda ten váš život, ten, který žijete, je opravdu ten, který jste si jako děti vysnili. Ten, za kterým se pak na té smrtelné posteli ohlídnete a řeknete si, „ach to bylo krásné“.

Co opravdu děláte jen pro sebe? Co vás činí veselými a kdy máte možnost se zastavit a upřímně si odpovědět na své otázky.

Psychohygiena a péče o sebe je základem k pochopení sebe sama, abychom mohli porozumět druhým. Bez respektu k sobě nejde vyžadovat respekt od druhých. Není možné po druhém chtít něco, co sama nedělám nebo očekávám, že mi to ten druhý naplní. Bez vytvoření prostoru pro sebe, nejde po druhém chtít, aby mi ho vytvořil, a tak bych mohla pokračovat, neboť převzatých vzorců chovaní a ztotožnění se s vírou druhých je mnoho, ale jediným výsledkem je odcizení se sami sobě. 

Péče o své nitro, svou psychiku, své emoce, to je jedna z rovin stavu zdraví.

A proto…

Mým záměrem je tedy spolupracovat s těmi, kdo chtějí vnímat sebe tak, jak by mohli. S těmi, kteří si uvědomují, že převzetí zodpovědnosti za sebe, za svůj život je v této době nejen potřebné, ale je to základem bytí vůbec. Bez uvědomění, že jen já jsem ten, kdo může něco změnit, kdo může něco prožívat jinak, že nejde změnit nic venku, ale že vše vychází od nás samých, se nemůže změnit vůbec nic.

Vše, co teď čtete nejsou žádné novoty, mnohokrát už jsem si říkala, že to vše znám. Ale to, že něco znám neznamená, že to opravdu vím. Nebo opačně. To že vím, neznamená, že to znám. Mnohokrát jsem pak zjistila a zjišťuji stále, že až když opravdu porozumím, tak vím, či znám a většinou je to až když projdu tou danou zkušeností. Je potřeba tedy nejen vědět, znát, ale ŽÍT to. Aktivně to konat den co den a to s přirozeností, pohodou a laskavostí v jednom.

A proto…

Chci spolupracovat s těmi, kteří se chtějí učit rozumět svým pocitům a svému chování.

Z oficiální nabídky svých služeb jsem odebrala masáže. Masáž je pro mě nástrojem, ke kterému přistupuji až když vnímám, že je potřeba uvolnit něco ve hmotě.  V tomto případě v těle. Jsem zastáncem názoru, že to, co se nám zobrazuje na těle je odrazem našeho postoje, našeho prožívání a tělo nám pouze říká, že je něco v nerovnováze. Tzn. že nejprve hledáme co tzv. není vidět, na co si nemůžeme sáhnout a až po té, jdeme do těla uvolnit to, co se uvolnilo zevnitř. Pro své stále klienty tu bude vždy možnost nechat se opečovat masáží, ale opravdu to neznamená, že si dotyčný lehne a pasivně bude ležet. Jde o aktivní spolupráci, kdy spolu dýcháme, procházíme bolestivá místa a noříme se do toho, co nám tělo říká. To je léčivý způsob a využití celého potenciálu masáže, aby přinesla kýžený výsledek a spokojenost byla na obou stranách. Proto pokud hledáte maséra, který vše oddře za vás, obraťte se jinam. 

Už vím a znám, jak funguje tělo a struktury hmotné i jemnohmotné a proto vím, že nechci hospodařit se svou energií takto a stejně tak i s vašimi penězi, neboť takový to přístup není z dlouhodobého hlediska efektivní. Uleví se vám na chvilku, ale uvnitř struktury se nic nezmění.

A proto…

Chci spolupracovat s lidmi co se učí. Učí se chodit včas na sezení a tím respektují nejen sebe, ale i druhého. Chci spolupracovat s lidmi co ze stejných důvodů ruší sezení 24 hod předem a tím dají možnost i mě se podle toho zařídit a popřípadě nabídnout termín někomu dalšímu.

A proto si prosím pozorně přečtěte informace u ceníku, které se týkají storno poplatků a zásad docházky.

Nejsem zastáncem podpisů různých smluv. Chci spoluvytvářet nový svět, kde se navzájem budeme respektovat a dodržovat to, co jsme si slovem dohodli.

A proto…

Pokud patříte mezi tyto lidi ráda vás uvítám u sebe a poznám vás blíže. Budování čistých vztahů je další rovinou stavu zdraví. A na tom mi moc záleží. Na otevřené komunikaci, která léčí, neboť ať je vysloveno cokoli, je přijímáno bez posuzování a hodnocení.

Pojďme tedy spolu budovat důvěru. V sebe, v druhé i v život samotný.

Díky.

A.I.@

CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2024

Bližší informace k akcím:

Promítání filmu MOUDROST TRAUMATU

Kurz metamorfní techniky

Transformační Týdenní pobyt „Terapie na cestě“ v Itálii

Registrace a rezervace na online@zivotjakoduha.com nebo na tel. číslech 608 924 878 

Registrace