JAKÉ TO PRO TEBE JE BÝT ŽENOU?

Sdílejte:

V polovině února 2015 mě oslovil můj kamarád a měl na mě zajímavou otázku. Že se chystá na víkendový mužský výcvik na téma- Matka, žena, ženská energie a síla, ženskost… Dostali úkol a tak se mě zeptal :

Girl-g4483d2e6b_1280

„Jaké to pro tebe je, být ženou?“ 

Co byste odpověděly vy, ženy?

Já mu odpověděla takto:

Jaké je to být ženou? Dost aktuální téma v těchto dnech více než předešlé roky. Otevírá se ve mně to, co potřebovalo dozrát a další poznání co s tím přišlo je ohromující.

Pokud žena cítí svou ženskost a svoje ženství v té pravé a správné podstatě, má obrovskou možnost měnit svět. Svou Láskou, něhou a péčí pokvete vše kolem ní a dostane se jí zpět takové odměny, kterou si ani nedokázala uvědomit. Být vědomou ženou, je pro mě velký dar a já jsem za to, že jsem žena v tomto životě vděčná. Měla jsem možnost projít přerodem z mužské do ženské energie a upřímně musím říci, že jsem ze začátku nevěděla jak toto téma uchopit. S každým objevením dalšího kousku sebe sama a tím i svého ženského nitra se stávám svobodnějším člověkem, ženou, která je schopná dát nový život a probouzet v muži Lásku, kterou oba potřebují pro svůj rozvoj nejen osobní, ale i společenský. Jako vědomá žena cítím neuvěřitelnou moc, míněno jako sílu a schopnost moci vše, s čím je ztotožněno moje vnitřní nastavení.

Být ženou je pro mě pocta.

Dál rozvíjet své schopnosti a objevovat další roviny ženství se stalo moji vášní a motorem pro život.

Hrdě můžu prohlásit: “ JSEM ŽENA“  Už ano. Být ženou už pro mě není bolestí.

Ještě jednou díky za tu otázku Michale.

Toto uvědomění, toto zastavení se a nahlédnutí do tajemství ženské energie mě vede dál k předávání toho všeho znovuobjeveného dalším ženám. Předávat jim kousek sebe prostřednictvím péče o ně.

Otevírat ženskou duši a posilovat její sílu, která je bezmezná.

Najděte v sobě odvahu a přidejte se k nám. K ženám co chtějí měnit svět tím, že se sami stanou ŽENAMI!

A.I.@

CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2024

Bližší informace k akcím:

Promítání filmu MOUDROST TRAUMATU

Kurz metamorfní techniky

Transformační Týdenní pobyt „Terapie na cestě“ v Itálii

Registrace a rezervace na online@zivotjakoduha.com nebo na tel. číslech 608 924 878 

Registrace