Změna ceny za mé služby a co mě k tomu vedlo

Sdílejte:

Zdravím všechny své nové, stávající i budoucí klienty.

Dlouho jsem zvažovala, jak přistoupit ke změnám, které se týkají naší ekonomické roviny života a které nás nepříjemně ovlivňují co se naší pohody a plánování týká. O to více jsem si začala uvědomovat, jak je důležité přehodnotit priority a vnímat za co vlastně své vydělané peníze utrácím.

S tím jsem si uvědomila hodnotu mých nabízených služeb, neboť pokud člověk převezme zodpovědnost za svůj život tak i za to jakým způsobem si peníze vydělává a za co je právě také utrácí. Zda mu utracené peníze přinášejí kýžený výsledek či nikoliv. Jak dlouho tento výsledek trvá a zda by bylo či nebylo možné to změnit. Svůj přístup k tomu všemu.

Nejen že se zvyšují náklady na živobytí, ale i na samotné podnikání, do kterého samozřejmě patří i další sebevzdělávání, které mi umožňuje vám nabídnout nejlepší způsoby, jak daný problém řešit. Má 10letá praxe se odráží na mém přístupu a tím na výsledcích sezení.

Dalším důvodem, proč jsem se rozhodla navýšit cenu svých služeb je předání větší zodpovědnosti klientům nejen za iniciativu v procesu ale právě za výsledky s tím spojené. Určitě tím nechci na vás vytvářet tlak, ale z praxe vnímám, že se stává, že je klient často v roli pasivní než aktivní.

Zde je tedy souhrn důvody mého konání:

● zvyšující se náklady na živobytí
● zvyšující se náklady na podnikaní
● značné finanční náklady na další sebevzdělávání
● podnícení iniciativy klienta v procesu
● převzetí zodpovědnosti za výsledky
● uvědomění si priorit v životě
● uvědomění si jakým způsobem vydělávám své peníze
● uvědomění si za co utrácím své peníze
● možnost využívat sezení online (pokud jde o sezení Psych-k či konzultaci) a ušetřit tak náklady na dopravu spolu s časem stráveným na cestě

Investicí do sebe zvyšuji kvalitu svého života. To, co uvolním a transformuji už mi nikdo nevezme. Poslouží mi to ve všech rovinách života.
Jak se budu cítit, jak prožívat, s jakým pocitem budu vykonávat vše co dělám a jak se budu radovat z výsledků mé práce.
Pokud se budu cítit silný/á, sebevědomý/á, budu zdráv/á, budu mít dostatek energie tak budu schopen/na najít způsob, jak vydělat dostatek peněz v tomto případě na to, jak chci aby můj život vypadal.
A to docílím tím, že se podívám na to, co mi v životě nevyhovuje, kde cítím svá omezení a to změním. Změním svůj úhel pohledu na sebe, na danou situaci a přistoupím k řešení jinak než doposud. A to vše díky prací na sobě, práci s traumatem, odložením všeho nepotřebného a vytvořením místa pro nové.

Hmotné věci jsou k životu potřeba, ale otázkou je jaké a v jakém množství. Je potřeba prozkoumat, jestli si nákupem toho či onoho náhodou nekompenzuji něco, co mi vlastně nevyhovuje a tím, že to změním získám nejen více peněz, ale i energie, času ať už pro sebe či druhé, otevřou se mi nove dveře v prožívání života. V lehkosti a radosti.

Vše je volba a je na nás si zvolit to co chci. A pokud mám pocit, že nemohu, tak je čas toto přesvědčení změnit.

Věřím, že vás tyto změny neodradí a naše spolupráce bude pokračovat, neboť mnozí z vás již poznali rozdíl v tom, jak se cítili a jak žili před rozhodnutím vyhledat mě a jak se cítí po naší společné práci. Jak se jim mění prožívání života a jak jsou teď schopni čelit těžkostem, které nám život přináší.

Určitě jsem myslela na své stávající klienty, kteří mají možnost využít balíček za zvýhodněnou cenu.

Přesné informace o změně zde   Ceník

S Láskou

A.I.@

CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2024

Bližší informace k akcím:

Promítání filmu MOUDROST TRAUMATU

Kurz metamorfní techniky

Transformační Týdenní pobyt „Terapie na cestě“ v Itálii

Registrace a rezervace na online@zivotjakoduha.com nebo na tel. číslech 608 924 878 

Registrace