PŘESTALO MI BÝT JEDNO JAK ŽIJU

Sdílejte:

Zdravím všechny, kterým není lhostejné, jakou kvalitu života žijí.

Mně to přestalo být jedno v roce 2012, kdy jsem svůj život nasměrovala k uzdravení a to po 15 letech plných operací a bolesti fyzické i psychické.
Moje hledání jak se cítit stále svobodněji a volněji nekončí a tato cesta mě přivedla k dalšímu poznání a to zaměřovat svou pozornost na to, jak se chci cítit teď a v budoucnosti. Nehledat už příčiny svých trápení, ale vědomě převzít svou odpovědnost za kroky budoucí.

PSYCH- K je pro mě způsobem, díky kterému mohu aktivně pracovat na změně přesvědčení, která mám uložená v podvědomí a o kterých nemám ani tušení, ale právě tyto programy ovlivňují a režírují můj život.
Mnohdy si něco myslíme, ale nakonec se zachováme jinak. Nebo jsme přesvědčeni o tom, jak to máme nastavené, ale ve skutečnosti nejednáme podle našeho vlastního nastavení, ale jedeme na autopilota, který nehraje pro nás, ale ve výsledku proti nám.
Prostě nevidíme realitu takovou jaká je díky nerovnováze mezi levou a pravou mozkovou hemisférou.

Na své cestě za zdravím jsem se potkala s mnoha typy terapie a šla od složitostí k jednoduchosti. Proto jsem si před mnoha lety oblíbila a začala při práci s klienty aplikovat METAMORFFNÍ TECHNIKU, která nenásilnou formou uvolňuje bloky vzniklé v období, kdy jsme se tvořili v matčině lůně. To znamená, že po narození již existuje způsob jak vidíme a cítíme svět kolem sebe i sebe sama. Díky vlivu okolního prostředí jako je výchova, společenské standardy na tyto bloky nasedají další a tak se upevňují naše přesvědčení a programy, které převezmeme za vlastní, ale která nejsou v souladu s naším nastavením a vzdalují nás od naplnění našeho plného potenciálu.


Co si pod tímto spojením „plný potenciál“ představit?


Žít v souladu s tím co potřebuji, kdo jsem a co jsem schopen vy/tvořit. Naplňovat svá přání, sny a touhy a to vše svým osobitým způsobem bez závislosti na druhých či očekávání pomoci či podpory druhých.

Z mé klientské praxe vyplývá, že mnozí z nás se nechtějí vracet do bolestných období, či traumat a prožívat tak znovu nepříjemné pocity, proto jsem si vybrala již zmiňovanou METAMORFNÍ TECHNIKU u které není potřeba o ničem mluvit.
Tělo si vlastně „pořeší“ vše samo, nastartuje samo uzdravovací procesy (přirozená schopnost těla léčit se samo) a uvolněnou energii použije v těle tam, kde je třeba. Uvolněním této energie dojde také k uvolnění obsahů, které po celou dobu spaly a bránily nám přirozeně žít a prožívat vše, co patří k životu včetně naší kreativity a schopnostem nám vlastním.

Některé uvolněné obsahy je potřeba zpracovat dál a je pravda ze jsem do této doby neměla a neznala nástroj jak tyto obsahy zpracovat pokud se klient nechtěl nořit do minulosti a znovu prožívat nepříjemnou situaci.
Mnohdy ani nevíme odkud úzkost či strach pochází a proto je mnohem efektivnější zaměřit se na to, co chci změnit a jak to či ono chci prožívat.


A v tom přichází na pomoc PSYCH-K, díky kterému si začnete tvořit svůj další život s VĚDOMÍM SI VLASTNÍ MOCI.

Tvořit si jen to, co chcete žít, prožívat a jak se při tom všem chcete cítit.


Aktivně se podílet na změně svých přesvědčení a naplňovat již zmíněný potenciál. Plně využívat svou podstatu v souladu s nastavením, který nám byl dán čistý a nezatížený omezeními, která přichází s výchovou a prožíváním v raném dětství.
Každodenní prožívání jednotlivých situací ovlivňuje naše další kroky a proto je potřeba být pozorný k tomu jak myslíme, jak se cítíme a konáme.
PSYCH-K umožňuje měnit naše stará, destruktivní a nepotřebná přesvědčení, ale zbytek je stále na nás. A tím zbytkem je nová uvědomění a nová přesvědčení podpořit akčními kroky.

Vykročením k novému je však díky rovnováze mezi mozkovými hemisférami snadné a přirozené.

Bez omezujících nepříjemných pocitů a nechuti něco v životě měnit. Zůstane jen pocit klidu a jakoby vidění volné cesty na cestě ke svému cíli.

Vkládám pro vás video, které přeložila do češtiny žena, díky které o této metodě v ČR víme a také se tuto metodu díky ní můžeme naučit. Více info ZDE. Bruce Lipton v tomto videu zmiňuje PSYCH-K (čte se saj kej). Je to vědec a badatel, autor světových bestselerů Biologie víry, Spontánní evoluce a Líbánkový efekt, přítel objevitele této metody Roba Williamse. Bruce je aktivním propagátorem této metody, kterou vám mohu nabídnout na individuálním sezení či v rámci svých pobytů či kurzů si tuto metodu můžete zažít také skupinově.


Více informací o PSYCH-K a METAMORFNÍ TECHNICE a na přednáškách 7.3.2024 a 11.4.2024

Umění METAMORFNÍ TECHNIKY se můžete i naučit a aplikovat ji tak svým blízkým.

Termín kurzu se blíží a je 20.4.- 21.4.2024. Více informací ZDE

Pro více informací mi napište KONTAKT

Těším se setkání na vaší cestě k sobě a ke změně kvality života.

A.I.@

CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2024

Bližší informace k akcím:

Promítání filmu MOUDROST TRAUMATU

Kurz metamorfní techniky

Transformační Týdenní pobyt „Terapie na cestě“ v Itálii

Registrace a rezervace na online@zivotjakoduha.com nebo na tel. číslech 608 924 878 

Registrace